Energiebesparing en isolatie

“Heeft u al nagedacht over energie besparing en isolatie?”

Energie besparing: Het gaat echt gebeuren de komende jaren. Zowel particulieren als bedrijven zullen gestimuleerd gaan worden om beter en vooral slimmer met energie om te gaan. Dit zal zich o.a. gaan vertalen in energie en kosten besparing stimulatie. Dit betekent meer informatievoorziening m.b.t. vooral isolatie en efficiënt omgaan met energie in woningen en bedrijven. Een voorbeeld is het gebruik van Ledverlichting dat als minimale norm gezien zal gaan worden.

Bedrijven zullen verplicht gaan worden om “Aktie te ondernemen”, omdat er sancties gesteld gaan worden, zoals diverse gemeentes al hebben genomen. Nederland loopt achter in de trend. Duitsland bijvoorbeeld heeft te maken met een energieoverschot aan schone zelf gegenereerde energie. Nederland doet het net iets beter dan Luxemburg, maar we bungelen achteraan mee. Daar wilt u toch niet aan mee doen? Natuurlijk niet, feitelijk betekent het dat u al jaren geld had kunnen besparen of uw investering al terug verdiend had kunnen hebben. Daarom is het tijd om u goed te laten informeren.
Begin bijvoorbeeld met de verlichting in huis of binnen uw bedrijf. Energiebesparingen van 50% en meer zijn zeer realistisch!
Als bedrijf zijn er natuurlijk ook via de overheid diverse mogelijkheden om in aanmerking te komen voor subsidies, die de terug verdien tijd aanzienlijk verkorten.

“Daarnaast is het een goede zaak om niet naar prijs te kijken, maar kwaliteit en levensduur !”

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder met wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen door u verbruik grondig te bekijken waarbij wij tot een oplossing komen en voor u kunnen uitvoeren. Voor meer informatie kunt u contact met ons zoeken via de onderstaande link.